THREE SWALLOWS

13 augusti 2010

Shut your mouth boy when will you learn?

13 augusti 2010

Torsdag var en grymt bra dag det med. Tog en ordentlig sovmorgon, städade lite och lagade mat och åkte in och träffade Jonathan och Anna och vi gick på stan. Var förbi Whyred där det bjöds på bärs och fotoutställning till hyllning av Paul Weller. Ville ha mycket av kläderna. Såg Jimmy gå förbi affären och hejade lite på honom. Vi köpte fika på Kanolds. De har en otroligt god men mättande mjukglass med smält choklad för 35 kr. Och whiskeytryffeln Jonathan köpte är det inget fel på heller. Sprang på Ida på 7/11. Satt vid kanalen en stund och väntade på Andreas skulle komma och hänga med oss. Gick på Oskar Linnros som var lite av en besvikelse. Dåligt ljud och han var tråkig. Inte så bra live helt enkelt. Vi var på Gustav Adolfs torg och köpte fudge att ha till efterrätt och sedan gick vi till det där goda kebabstället i brunnsparken och köpte kyckling- och kebabrullar till middag.


När vi promenerade mot Götaplatsen och Teddybears (!!!) gick vi förbi dessa grabbar. Blev ruskigt imponerad av deras musik.

Teddybears var RIKTIGT bra! Finner inga ord. Vi stod uppe på balkongen på stadsteatern och hade det bra. Rolig gemenskap där uppe som kanske berodde på all alkohol folk drack för att få behålla sina platser. Jag tyckte inte om att jag skulle jobba tidigt idag. Hade gärna stått långt fram och röjt lite. Efter konserten skyndade jag mig ner till Kungsport för att säga hejdå till Tove som ska flytta till Luleå (förlåt att jag inte hann heja på er andra som var där!).
Underbar regnig kväll.



2 Comments:

Anonym said...

Mjukglass och whiskeytryffel från Kanolds med Jonathan... ? Lite deja vu?

Mary said...

Bra saker kan man göra repris på!!

Skicka en kommentar