THREE SWALLOWS

15 februari 2008

Heartbeats

15 februari 2008

image125Alla hjärtans dag i år var absolut en av dem bättre. Ett möte på järntorget som innehöll rosor och geléhjärtan. Därefter grekisk middag på lilla tavernan. Det förekom delikatesser som honungsfriterad fetaost, vitlöksbröd, souvlaki och tsatsiki. Ett försök till ett glas vitt, ett glas rosé och ett glas päron cider som resulterade i ett roat smil från en legkrävande ung servitör och tre glas citronvatten med is.
Prat och fnitter till framåt 23, sedan bar det av till Vasaplatsens Videohus där en jakt på en romantisk film påbörjades.. och fortsatte i minst en halvtimme. Vi hade famnen fulla av filmer allteftersom vi erövrade nya hyllor. Vi bredde ut oss över golven där de svarta pumpsen låg utspridda, handväskor stod här och var och även en röd ros prydde golvet. Efter utsortering fattades ett beslut, filmen för kvällen var Jane Austen.
Någon fick ett sms som i stunden gav mycket hopp och glädje. Sedan for vi bortåt Guldheden. I dörren stod en trött trevlig mor på väg i säng men först blev vi skickade ner i källaren för att hämta madrass. I sovrummet väntade två guldkuvert "Happy Valentin Josephine <3" och "Happy Valentin Marie <3" innehållande tre rödrosa hjärtgodisar. Mumma. Kvällen fortsatte i tjejsnack och film och sömn blev det inte förrän tre -halv fyra. Precis som det ska vara. Tack för en underbar alla hjärtans dag flickor!





0 Comments:

Skicka en kommentar