THREE SWALLOWS

27 maj 2007

don't deny me any further

27 maj 2007





Underlig helg. Men riktigt skön. Idag brunchade jag med henri på rhösska. De hade en väldigt fin utställning som jag tror skulle handla om textilier. eller design i vart fall för jag vet inte om alla prylar var gjorda av tyg. det var invigning av brunchen med en dj som spelade riktigt sjysst musik. henri fiskade efter lite folk till rommel&vivaldi. djungeltrummans chefsredaktör var där (djungeltrumman.se)
vi missade snyggt våran buss så vi promenerade i regnet under paraplyet och skulle förbi stadsbibblan, men svea land är fyllt av helgdagar så det var stängt. vi hamnade under ett stort träd ovanför korsvägen (om man går upp för trapporna) och tuggade blad från en buske. yummie. minnesvärt.

vi tog bussen straight to öjersjö och jag gick hem och tog mig en mumsbit av den goda men ack så torra köttfärspajen jag tillagade igår. sedan bar det av hem till henri för filmstund med honom och otto. det blev "the hitchhiker's guide to the galaxy". söt!

men nu är kvällen kommen och jag har lite förberedelser inför morgondagen. två redovisningar i samhäll resp sv. bluä. nighty

0 Comments:

Skicka en kommentar