THREE SWALLOWS

13 februari 2011

La ritournelle - Sébastien Tellier

13 februari 2011

Veckan och helgen har varit jätteskön. Har haft så lite schemalagt att jag i princip tog lov, vilket var dumt och som jag säkert kommer ångra ännu mer när tentorna närmar sig, men det var värt det!

Efter spinningen i fredags skulle jag och Karin hänga på Josefine, Banck och Fredrik och dricka några öl på J.A. Några öl blev dela på en flaska vin, tre kannor öl och lyckas övertala den nya killen som jobbade att han skulle göra drinkar åt oss. När de andra försvann på mellanfest satt jag, Karin och Floda kvar och kom fram till att vi skulle gå till gasquen i alla fall. V6 hade haft sitt första arr, match making-gasque. Mötte Fote -11 utrustade med kameror och provisoriska tröjor och blev lite stolt. De kommer göra det grymt bra i år!

Fote-Linus

Igår hade Tommie födelsedagskalas hos sig. Han hade mixtrat med geléshots, vodkainjicerade apelsiner mm. Blandade reaktioner på det. När alla hade kommit gick vi till Sokrates, närmaste grekiska restaurang, och åt. Tillbaka i lägenheten började det så småningom att spåra med musik och dans. Tommie testade dessutom sin nya trimmer och vi fick för första gången skåda en snaggad Tommie!


0 Comments:

Skicka en kommentar