THREE SWALLOWS

21 januari 2011

Lackarebäck

21 januari 2011

Dagarna går så fort, det är nästan februari! Längtar efter våren.

Efter tentan förra veckan fick jag ett par dagars lov som jag tog vara på bland annat med fika hos farmor, frukost på stan med Josefine, häng hos Josephine som hade en couchsurfer boende hos sig, utgång med hennes klasskompisar, bio med Sara och Carl (The Tourist med Jolie och Depp!). Helgen och lovet avslutades sedan med bastu och bad på Emilsborg och film med Henrik, Jonathan, Anna, Fredrik, Gösta och Anders.

I måndags började en ny läsperiod med Hydraulik och VA-teknik, Byggnadsmaterial och Arkitekturhistoria. I tisdags åkte vi på studiebesök/laboration på vattenreningsverket Lackarebäck. Räknade lite på vatten och tryck och fick en rundvandring. Reningsverket byggdes på 60-talet och kändes så himla opåverkat av tidens gång. Fick (i efterhand) reda på att man inte fick ta några bilder men titta bara på fikarummet! Vi kokade kaffe i en gammal Melitta som såg ut som ett provrör som vi fick skopa kaffet ur för att glaset var för varmt för att ta i.





Efter studiebesöket var jag och Sara fikasugna. Vi tänkte oss Franks på korsvägen men det var stängt för ombyggnation. Istället hittade vi ett mysigt litet ställe i närheten som heter Mahogny.


1 Comment:

Anonym said...

Alltså, jag är ju så snygg så hälften vore nog.

Skicka en kommentar