THREE SWALLOWS

15 november 2010

Jag måste ringa Carina!

15 november 2010

I fredags var det dags att pausa plugget och lämna rum för myshelg i hu(f)vudstaden med bästa brobyggargänget. Jag och Daniel åkte iväg till Mölndal för att hämta ut vår buss som vi hyrt på Rent-a-wreck (Prima Vrak AB). Om det var ett vrak! Det höll i alla fall hela vägen dit och tillbaka trots alla oroväckande ljud, dörrar som inte fungerade, seg växelspak och det faktum att man var tvungen att bända upp tanklocket med en kapsylöppnare? När vi lämnade igen bilen lös en varningslampa... Men nog om bilen.

Utsikt fr fönstret på vandrarhemmet

Vi var framme i Sthlm vid 22-tiden efter 8 timmars bilande. Vet inte vad som tog sån tid egentligen men vi var superpeppade och sjöng hela vägen. När vi kom fram parkerade vi i parkeringsgrottan vid Slussen och promenerade till vårt vandrarhem Best Hostel i Gamla Stan där vi bokat ett 7-bäddsrum. Riktigt bra!



Efter att ha bäddat våra sängar var det dags att lämna vandrarhemmet och bege sig ut i natten. Johan, Daniel och Ramiar satte sig på en medeltidspub, Sjätte tunnan, och vi andra gick iväg på en fotopromenad.

Hannah.



Jenny, Hannah och Petrus.

Jenny, Hannah och Petrus vid slottet.


Fina skyltfönster. Fick sådana här troll av pappa när jag var liten.



Vi hittade fina gränder. Petrus fotar.

När vi var nöjda med promenaden och halvt ihjälfrusna var klockan halv ett och vi gick till Sjätte Tunnan för att sammanstråla med de andra. Puben var ganska häftig med personal i medeltidskläder och som kunde blåsa eld! Johan och Daniel var lyckliga över mjödet. Vid tre promenerade vi hem till våra sängar.

Fina Jenny :)

Daniel, okänd som försökte ragga på Hannah och Johan.

0 Comments:

Skicka en kommentar