THREE SWALLOWS

04 mars 2008

What created this world?

04 mars 2008

Ett biologiprov coming up, på evolutionen. Det väcker oundvikligen funderinger på vad alternativt vem som skapade våran värld. Kan några få grundämnen skapa en hel värld, eller var det Gud? Och om det var så, gjorde han det för 10 000 år sedan som enligt Young Earth Creationsim eller för miljarder år sedan, som Old Earth Creationism? Allt är bara en massa teorier. Man skulle kunna tro på vad som helst egentligen, för inga av teorierna har riktiga bevis. Men en religiös tro är alltför diffust, medan vetenskapen i alla fall försöker hitta ett svar.

En kort sammanfattning av helgen:
Den var suuper! Stod i kaféet på Oh my god i fredags, var kanske inte den roligaste kvällen men nån gång måste det ju få vara dåligt med. Lördagen spenderades i sängen och framför datorn med diverse plugg och sedan bar det av till Lerum på middag hos Josefine!! God mat och en otroligt god morotskaka med forsande topping + trevligt umgänge utgjorde en toppen start på en toppen kväll. Missade tyvärr Björn Gustavsson... men förr eller senare dyker det förhoppningsvis upp ett klipp på youtube som Ida förutspådde.
Sedan blev det BALKAN BEAT PARTY på Musikens Hus i Majorna. Otroligt kul. Arrangerades bland annat av kära vänner Otto och Henri. Det var en upplevelse bara att få stå på "listan", "Marie + 2". Great. Fick även nicknamet groupie efter en liten oväntad incident som inte är värd att nämnas.
(Bilder finns på http://djungeltrumman.se/Album.aspx?albumId=10991)



0 Comments:

Skicka en kommentar